mandag 24. oktober 2011

Byfolk, bønner og bacon

For et års tid siden ble jeg medlem i Grimstad Teaterverksteds voksengruppe. Der har vi det gøy! Om nøyaktig 11 dager viser vi urframføringen på "Byfolk, bønner og bacon - en ellevill countryfarse!"

I et lite bedehusmiljø på landsbygda i Grimstad blir alt snudd på hodet når Glenn, Tammy og en gjeng med gledespiker ankommer bygda. Både ekteskap og gudstro blir satt på prøve etter hvert som gamle relasjoner og hemmeligheter kommer opp i dagen. En transvestitt, en homse, en prest, en prestefrue, sladder, tiurleik og kjærlighet om hverandre, fører til en rekke herlige forviklinger i ekte farsestil. Countrymusikken legger rammen rundt det hele, med en rekke countryslagere med ny tekst for anledningen.

3.-6.november entrer jeg altså universitetets scene i Bluebox -  i miniskjørt og korsett - som gledespiken Laila. Dette er sannsynligvis den eneste muligheten du får til å se meg live i et slikt antrekk, så bestill flybillett til Grimstad sporenstreks ;)

Det nærmer seg premiære, og vi jobber på spreng for å få stykket klart. Det er slitsomt, men uforglemmelig morsomt. Det er deilig å være sammen med en gjeng som ikke tar seg selv høytidelig og hvor latteren sitter løst.

Gå ikke glipp av galskapen - her blir det både bønner, bønder, bønner og bacon! (billetter fås kjøpt på Shell og hos Café Ibsen i Grimstad.)

En liten smakebit:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar