mandag 11. juni 2012

Siden sist

Det har blitt lite blogging i det siste. Men livet er herlig, og det har skjedd mye fint.


Siden sist har jeg vært på blåtur til deilige København. På bursdagen min i februar spiste jeg og min bedre halvdel frokost sammen. Plutselig plukket kjæresten fram boka Go Europe fra 1997 fra bokhylla. Jeg fikk i oppgave å si et sidetall mellom 1 og nihundreognoe. Jeg valgte side 238. "Vil du reise dit uansett hva som står her?", sa Morten. "Ja, så lenge det er sammen med deg", sa jeg. Jeg fikk ikke vite hvor vi skulle før 2,5 måned senere - 12.mai. Med min nye falske D&G reiseveske fra China Town NYC troppet jeg opp på Kjevik flyplass, og fikk den ene konvolutten etter den andre med ledetråder til hvor vi skulle reise. Kjempegøy! I Køben kosa vi oss hele helga. Spiste masse god mat, drakk cava i Nyhavn, kjøpte nye sko som jeg skal ha på i Silje og Jørunds bryllup i sommer, så musikalen Singing in the rain, var på loppemarked, og best av alt: møtte mine danske gudforeldre til en herlig indisk middag. Gjensynsglede og god stemning. Anbefaler alle å gi en blåtur i gave til noen de er glad i. Beste bursdagsgaven ever! Siden sist har vi også hatt 2 x besøk. Jeg elsker å få besøk! Først var det Mai og Richard som tok turen i pinsehelga. Jeg og Mai gikk på Dramalinja på Inderøya sammen. Nå har hun flyttet til Samdefjord sammen med sin kjære. Få timer unna, og det liker vi! Grimstad viste seg fra sin beste side med knallsol og sommervarme hele helga. Vi hadde hagefest, sov lenge, nøt Strandlivet på Groos, spiste jordbær og drakk champagne. 
I helga som var hadde vi besøk av Christen og Silje - mine kjære venner fra studietida i Trondheim. Vi kosa oss masse hele helga med sigtseeing, tapasgilde i Solhøgda 10, forhage-mys på Apotekergården og innflytningsfest hos ei venninne. Når jeg får besøk blir jeg så lykkelig fordi jeg får vise vennene mine vakre Grimstad, og ikke minst får jeg litt mindre hjemlengsel. Jeg har det fantastisk fint i Grimstad, men det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg savner venner og familie litt nordover i landet... Da er det fint å kunne være sammen på samme sted noen dager. 


Siden sist har jeg fått tilbragt mye tid med venner i Grimstad. Været varierer, men vi kose oss læll! Torsdagsquiz med "The crappy ones", søndagskvelder med Kjersti og Jannicke, sofakos med kjæresten og en episode Mad Men. Jeg har også vært i et morsomt og koselig utdrikningslag for å drikke ut min fine navnevenn Therese . 

Siden sist har jeg skjønt at jeg må begynne å leve litt sunnere, selv om jeg ikke vil slutte å kose meg. Jeg er stolt over å ha tatt tak i kosthold og trening gjennom å tørre å melde meg på et Grete Roede-kurs. Så får vi se hvordan det går. Jeg har gjort det før, og skal klare det igjen. Motivasjonen er i alle fall til stede foreløpig. 

Siden sist har det vært travle tider på jobb, og jeg lærer meg aldri helt å senke skuldrene i stresset. Likevel er det verdt å svette litt ekstra når museene endelig åpner for sommersesongen, og turistene sakte med sikkert titter innom Sørlandets Perle - Grimstad. Til helga skal vi ha et stort arrangement i Hasseldalen som heter Kast Loss! En sjøfartsdag for hele familien med masse spennende på programmet. 

Håper at alle dere også har hatt det fint siden sist. Ha en fin mandag.

Solnedgang sett fra stua vår.
En fin fredagskveld i forhagen på Apotekergården

4 kommentarer:

 1. Så fint du har hatt det i det siste! Besøk er det beste i verden! Du er tøff som tar tak og melder deg på! Skulle ønske det var Grete Roede i London og ;) Her er det Weight Watchers som gjelder. Noe som får meg til å fnise og tenke på Miranda i Sex and the city ;) Læreren min går på Dukan dietten, med bare proteiner. Høres forferdelig ut, men hun sier at det funker. Jeg holder meg til Roede- opplegget og har investert i gullmedlemskap på roedeklubben på nett, så nå blir det! Motivert som bare det!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle ønske vi kunne gå på kurs sammen! Det var bestest :) Gullmedlemskap er gull! Du vet du kan :) Dukan-dietten høres shait ut..
   Besøk er så stas! Dere er hjertelig velkommen i sommer om dere har mulighet :)

   Slett