tirsdag 13. september 2011

Barndommens dal

Et av gårdagens høydepunkter var et skikkelig flashback til barndommen.

Er det noen som husker denne karen her?:Jadda, Super Mario! 

I sommer fikk jeg besøk av mine foreldre. Ettersom det nå begynner å bli en dekade siden jeg flyttet hjemmefra, hadde de tatt med seg noen av mine eindeler fra Verdal'n for oppbevaring i Grimstad - blant annet min gamle NINTENDO-maskin og spillet Super Mario Bros 3. I går testa jeg og Morten det ut. Og for en fantastisk opplevelse! Jeg trodde jeg hadde glemt alle de gamle triksene, men det sitter faktisk i fingrene enda! Det skal sies at da Morten brukte tryllefløyten for å trylle oss til verden 4 (det er der hvor alt er kjempestort: se bilde over), mistet vi ganske fort alle ekstralivene våre ;) Arti' læll! 

Da jeg var 12 år gammel deltok jeg i en tegnekonkurranse i Trønderavisa. Konkurransen gikk ut på å tegne en sol. De som kjenner meg vet at jeg ikke er spesielt godt anlagt hva angår visuell kunst. Jeg klarte likevel å score høyt på kreativiteten: Min sol hadde slips! Det var det ingen andre barn som tenkte på ;-p Hva har dette med Nintendo å gjøre, tenker du kanskje? Jo, det skal jeg fortelle deg. Jeg vant tegnekonkurransen. Og premien...."Trommehvirvel": en flukende ny Nintendomaskin med spillet Super Mario Bros 3. 

Jeg har ikke oversikt over hvor mange timer jeg og Tonje tilbrakte foran tv'n med hver vår nintendo-spake i hendene, men at det var mange timer, døgn, uker og måneder tilsammen hersker det liten tvil om.  Én gang kom vi til verden 8 uten å jukse. Men vi døde desverre på nest siste brett. Etter hvert fikk Tonje Super Nintendo, og Mario Cart tok over som favoritt på spillfronten.  Det vil si at jeg fortsatt har til gode å runde Super Mario Bros 3. 

Så får vi se da hva Grimstadhøsten bringer ;) Wish me luck!

Under Tv-prgrammet Det store korslaget framførte Team Erik og Kriss Super Mario-sang.
Se filmen her!

4 kommentarer:

 1. Hoho, liker at du har begynt å blogge, Therese! Jeg skal jammen følge deg fremover (og prøve å ta opp bloggtråden selv igjen). :D

  SvarSlett
 2. Hei! Trivsel, Helle :) Og JA, ta opp bloggtråden! Du har en kjempefin blogg. Hvordan er livet i Oslo?

  SvarSlett
 3. Så fantastisk at du vant! Og med ei sol med slips da! Søta!

  SvarSlett
 4. hehe..ja, lenge leve kreativiteten...og litt flaks :)

  SvarSlett