søndag 13. november 2011

Hjemmelaget müsli

Følte meg som et grepa husmoremne i dag tidlig, da jeg sto opp tidlig for å lage hjemmelaget müsli (mysli?).

Oppskriften er lavkarbovennlig og resultatet ble godt.

Dette trenger du:
1 dl solsikkekjerner
0,5 dl sesamfrø
0,5 dl gresskarkjerner
1 dl grovhakkede mandler
1 dl grovhakkede valnøtter
1 dl kokosmasse
2 ss kokosolje (cocosa)
1 ss kakaopulver
1 ss kanel

Slik gjør du:
1. Ha frø og hakkede nøtter i en langpanne og rist det hele ved 150 grader i 20 minutter. Rør av og til.
2. Ha blandingen i en bolle og tilsett kokosolje mens blandingen enda er varm. Rør fettet inn i blandingen til alt fettet er smeltet og jevnt fordelt.
3. Bland i kanel og kakaopulver.

Smaker kjempegodt med gresk yogurt til :) 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar