tirsdag 22. mai 2012

Rød karrigryte, the Thailand style

Må anbefale denne. Testa den i går, og den smakte kjempegodt.

Til to personer trenger du:

1 løk
2 fedd hvitløk
2 gulrøtter
1 gul paprika
1 boks minimais
4 dl lett kokosmelk
1 dl vann
2 ss rød karripaste
400 g svinekjøtt, strimler
3 ss creme fraishe
Litt soyasaus
Saften og skallet av en halv lime.


1. Stek løk i båter og grovhakket hvitløk blanke. Tilsett karripasten og stek et par minutter til.
2. Tilsett kokosmelk og vann. Kok i ca 10 minutter.
3. Tilsett gulrot i staver og hele minimais. Kok i nye 5 minutter.
4. Stek kjøttstrimlene.
5. Ha kjøttet, paprika i staver, limesaft- og skall, creme fraishe og soyasaus i gryta sammen med resten. Småkok i ca 1 minutt.
6. Server med ris. Jeg brukte fullkornsris, men synes den var veldig kjedelig på smak. Bruker jasmin neste gang:)

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar