mandag 10. september 2012

Sweet 39!

Lørdag er den beste dagen å ha bursdag på!

Og på lørdag hadde Mr Magic bursdag.

Bursdager er elskbare anledninger til å fortelle noen at du er glad i dem. Jeg er vanligvis et menneske av ord. Denne gangen prøvde jeg å uttrykke meg i små handlinger :)

Her er noen glimt fra dagen, som endte opp i brask og bram, pølsefest, champis og ståhei.

 "Frokost" på senga. Dette er den første cupcake jeg noen sinne har bakt. Eller, jeg har bakt muffins da, men skjønner at det ikke er det samme? (hva var forskjellen igjen?) Den fine koppen kjøpte vi på Van Gogh-museet i Amsterdam i fjor. Cupcaken er fra Regal, og kan kjøpes på Kiwi ;) Det lille ekstra på frokostfatet. Bursdagsoppmerksomhet i det lille, men omtenksomme.

Strupstad-bløtkaken! En klassiker for alle store andledninger i min familie. Kaken er fylt med en blanding av vaniljekrem og krem med bringebærsyltetøy og banan. Pynta den med jordbær, bringebær og blåbær. Mmm :)


Bursdag er stas, til og med når det ikke er ens egen bursdag, ikke sant? :)

Ha en fin og selvrealiserende dag, venner.

 Foro: Tommy Hushovd.

3 kommentarer:

  1. Hurra for Morten!!!

    SvarSlett
  2. Jeg har nå en sabla fantastisk jente som ordner opp, glad for det, men jeg tror du skrev feil, jeg er jo kjekk, og ikke søt. Handsome-39, derimot, høres rett ut på en måte, eller kanskje som en litt sleazy brukernavn på et eller annet dating-site... Anyway. Gode muffins, ehm, jeg mener cupcake (jeg tror forskjellen er at cupcake er bakt i en kopp, og muffins, det er kanskje bare noe litt merkelig), nydelig frokost, side 532, kaffe på platebaren, pølsefest med gode venner og fantastiske morsomme og nyttige gaver, og mye annet jeg har glemt.

    Elsker alt.

    Love from Mr Magic.

    SvarSlett