torsdag 6. september 2012

Superenkel middag IV

Blir du av og til litt kjøttlei? Eller er du generelt sett glad i suppe?
Da anbefaler jeg å prøve purreløk- og potetsuppe. Den er så gul og grønn, bokstavelig talt, at den må være noe av det sunneste jeg har vært med på. God er den også. Og nok en gang kan du bare la fantasien slippe løs. Liker du imidlertid å følge en grunnoppskrift, får du den her.

Purreløk- og potetsuppe

4 porsjoner

4 poteter
1 purreløk
1 løk
2 fedd hvitløk
1 gulerot

Skjæres i skiver og kokes møre i 1,5 liter buljong. Ta gjerne i litt ekstra buljongpulver for smakens skyld. 

Mos grønnsakene med en stavmikser.

Ta av litt av suppen, og bland inn en eggeplomme. Bland dette med resten av suppen.

Smak til med salt og pepper, eller det krydderet du liker.

Server med varme rundstykker, og med noen skiver purreløk på toppen av suppa. 


Jeg synes høsten er perfekt for suppemiddag.
God fornøyelse! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar