søndag 27. november 2011

Adventsstemning i Grimstad

I've got the feeling. Adventsfeeling :) Til tross for stormen Berits lunefulle adventsvær, har denne Grimstadhelga bydd på mye kos.

Startet lørdagen med litt adventsshopping med Jannicke og Kjersti, etterfulgt av lunch på Apotekergaarden og kaffi på Smag og Behag. Alltid en fornøyelse.

Etterpå tok jeg turen til Grimstad kino sammen med to ivrge småjenter og deres nydelige mor :) Jul i Blåfjell 2, i 3D, anbefales virkelig. Hvis du ikke har adventsfeelingen enda, kommer du til å få den når du ser Blåfjell.Kino ble etterfulgt av julegateåpning på Torvet sammen med et hundretalls av Grimstads beboere. Og Grimstad tar ikke lett på julegateåpningen. Når grana skal tennes, spares det ikke på noe: ordføreren taler til små og store, nissen er selvfølgelig på plass, og fyrverkeri setter prikken over i'en.


Kvelden ble avsluttet med kjempekoselig vorspiel hos Kirsti. Og selvfølgelig da med god, gammeldags rødvinsgløgg. Gotta love it!I dag har jeg hatt rekreasjonsopphold hos Jannicke og Kjersti. Vi har hatt Sex and the City-maraton, tent adventslys og kosa oss glugg i hjel. Rakk også en tur innom Gaarden igjen for å ta et slag Scrabble med min Scrabblepartner in crime. Han tok rotta på meg denne gangen også. Jeg bøyer meg i støvet, men benytter samtidig anledningen til å skryte av min nye personlige rekord på 34 poeng i ett trekk. En dag skal jeg få over 300 poeng sammenlagt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar