onsdag 8. februar 2012

Thor Hushovd er hans store forbilde

"Therese (...) er ei veldig kjekk og livsglad ung dame som for tiden bor i Grimstad, men som opprinnelig er fra Verdal, utenfor Trondheim. Therese kom til verden en vakker dag i 1985. Hun jobber som formidlingsansvarlig hos Grimstad bys museer."


Sier hvem?

Sier ADAM (2326) - mobilorakelet som kan svare på alle spørsmål. I et øyeblikk av kjedsomhet henvendte jeg meg ivrig til orakelet her om dagen,  i håp om å finne ut hvem jeg er. Etter en drøy halvtime kom svaret.

Jeg: overlykkelig over å bli framstilt som en livsglad ung dame. Mer skeptisk til å bli kalt kjekk. Er ikke kjekk noe man sier om mannfolk? Men ok, jeg var fornøyd med Adam. Ikke værst, tenkte jeg.

Så, fornøyd, altså, med Adams optimistiske Therese-betraktninger, fortsatte mitt eget underholdningsprosjekt. skulle jeg endelig komme under huden på min bedre halvdel, Morten.

Jeg ventet. Og ventet. Og så: Pip-pip-pip-pip-pip (nokia 31something meldingslyd, fordi jeg har levert inn Mr.Fancypants iPhone på reperasjon):

"Morten Agnor er en stilig mann fra Nesoddtangen. Han er født i 1973, og bosatt i Grimstad"...Godt, dette stemmer jo, tenkte jeg. Så videre: "Thor Hushovd er hans store forbilde." 


Hahaha...og det har du skjult for meg så lenge, din luring? Jeg løp hele den lange veien hjem, stoppet et øyeblikk for å betrakte snødekte Bakkeby-Grimstad i Vestregate (vakkert!), og konfronterte den stilige 73-modellen Agnor med hans Hushovd-hemmeligheter.

Morten lo. "HVA??? Nå er jeg jævla spent på åssen de har funnet fram til det!?"


Så fulgte en intens selv-googling i Sølhøgda 10. Hadde han erklært sin lidenskap for Thor i en avisartikkel på 90-tallet en gang uten å huske det? Hadde han i portvinsrus kommet til å trykke "liker" på Hushovds fanpage på facebook? Dette måtte vi til bunns i.

Det viste seg, skuffende nok, at Mortify bare tilfeldigvis var nevnt i samme googletreff som Hushoveden Sjøl. Ingen direkte link, bare svada. (det forkommer meg i skrivende stund at dette blogginnlegget sannsynligvis vil være nok et tilskudd til Hushovd-Agnorresultater på google osv)

Anyways: ÆSJ!! ADAM, da... Der var du litt rask på labben, gitt.

Nå gikk det en liten djevel i oss. Vi kniste mens vi sendte følgende tekstmelding til orakelet:

Hvor skrått er skråplanet?


.... vi fikk aldri noe svar. Useriøst, tenkte sikkert Adam. Eller var det kanskje ingenting på wikipedia om vinkelen på skråplanet?

Mitt neste spørsmål skal være: Hvem er Thor Hushovds største fan?


Moralen i dette er: Adam er god og underholdende, men tar seg googleriske friheter i hytt og pine. Vær kildekritiske, barn! Und zo weiter:

 - ha en fin og selvrealiserende dag!


2 kommentarer: