Dagens middag: Fransk lakseform
Denne har vært en av mine favoritter i mange år. Litt anderledes - og superenkel.
Til 2 sultne personer som vil ha litt ekstra til kvelds trenger du:
- 4 laksefileter
- en halv purreløk
- en halv squash
- to grønne epler
- 2,5 dl matfløte
- 3 ss. grov sennep
- kvitost
-(potet)
1. Legg laksefiletene (rå) i en smurt ildfast form, krydre med salt, pepper og koriander
2. Kutt eple og squash i terninger og purre i ringer. Legg grønnsakene over fisken.
3. Bland 2,5 dl matfløte og 3 ss sennep. Hell blandingen over fisken og grønnsakene.
4. Stek på 220 grader i 20-30 minutter, til fisken er ferdig og osten crispy.
Kan serveres med kokte poteter til hvis du er en potetelsker og ekstra sulten :)
Håber det smaaager!
Bilde: apritiff.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar